150 pagina's met jouw gedachtegoed, omlijst met pakkend beeld, leuke rubrieken, speelse infographics en uitingen van kunst. Samen creëren we jouw verhaal.

jouw eigen magazine en meer!

Ha, toekomstdenker! Misschien ben je trainer, coach, spreker of zelfs wetenschapper. Laat ons jou in elk geval helpen jouw inspirerende gedachtegoed te verspreiden. Kiezen voor een expertmagazine is al een fantastische eerste stap, maar we kunnen meer voor je doen!

Redactie, vormgever, fotografen, illustratoren en drukker staan voor jou klaar met een kant-en-klaar format. Het enige dat jij hoeft te doen is het aanleveren van content. Dit zetten we om naar storytelling en omlijsten we met pakkend beeld, leuke rubrieken, speelse infographics en uitingen van kunst, zoals gedichten of quotes die relateren aan jouw onderwerp. Samen met jou creëren we een prachtig expertmagazine - een managementboek in magazinevorm - waarmee jij jouw gedachtegoed goed en verrassend over de bühne brengt!

google’s ranglijstje

Uiteraard wil jij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht komen als men op jouw naam of jouw expertise googlet. Wij helpen je met je SEO (Search Engine Optimalisation), zodat je goed vindbaar bent voor nieuwe opdrachtgevers. Laat maar stromen, die boekingen!

events, trainingen, workshops, spreekbeurten aanbieden

Ook deze kun je aanbieden via de Shapeshifters website, onder de tab 'events'. Een extra kanaal voor jou om jouw aanbod onder de aandacht te brengen. Easy peasy.

verspreiding van jouw gedachtegoed

Wij ondersteunen je graag bij het verspreiden van jouw gedachtegoed. Zo helpen we je bij het distribueren van het magazine, zowel fysiek als digitaal. Andere gerenommeerde publicatiekanalen benaderen we om jouw artikelen eveneens te plaatsen. Artikelen uit het magazine zijn gemakkelijk te downloaden en te delen via de social media vanaf de Shapeshifters website. Dat scheelt jou weer lobbyen, bloggen, vloggen en dus kostbare tijd.

Verhalen en concepten voor een nieuwe wereld. Onze missie is jouw impact!

stuur ons een berichtje
VERSTUREN
contact

Shapeshifters Publishers
(onderdeel van Fuenta BV)
Sint Antoniebreestraat 16
1011 HB  Amsterdam

info@shapeshifterspublishers.nl 
06-25063507 (Mirjam Burger)

KvK 59267747
NL56 KNAB 0257 526 137